Mudd^^

2013-05-12
10:16:06

Kaos

Hej hopp!

Igår hade vi städdag i båtskjulet, Janne, mamma, pappa och jag. Vi rensade och fikade och städade och grillade. Det var roligt :) efteråt kom Lucy och hon, Janne och jag stack till Larry och drack öl.

Vi kom hem efter kl 1 och somnade med detsamma. Kl 7 ringde mamma och ville att jag skulle komma ut till dem. Jag pallrade mig upp och åkte iväg.

Huslarmet hade gått så mamma fick panik och försökte väcka pappa men han sov som en stock. Efter ett tag förstod hon att han var medvetslös och hade gått ned i koma. Vi ringde Sjukvårdsupplysningen och sedan 112. Ambulansen dök upp och fick liv i honom.

Min pappa är diabetiker och han tar insulin för att hålla nere sockernivån i blodet. Igår tog han för mycket insulin och då hamnar man i koma. Men sjukvårdarna hade dropp med sig som fick pappa vaken igen :)

Och stackars mamma! Först huslarmet som tjuter jättehögt (som sedan visade sig vara en sensor som satt löst) och sedan vaknar inte pappa. Hon har fått rådet att lägga honung under tungan på honom eftersom han då snabbt får i sig socker, men när hon gjorde det så bet han henne i fingret :( åh, min lilla mamma!

Men jag var ute hos dem på 10 minuter och ambulansen kom på 5 minuter så det gick snabbt. Sen var pappa vaken och som vanligt igen :)

Nu är jag hemma igen och nyduschad :) Janne är vaken och snart får vi sparka upp Lucy ;)


Kommentarer:
#1: Ida ||

Men Tommy då! Vilken himla tur i oturen att larmet tjöt, kunde gått illa annars :( då hade hon ju inte märkt de med din pappa.

2013-05-12 @ 15:54:45
#2: Mudd^^

Ja det kan man säga! Läskigt! Men nu mår han bra igen :)

2013-05-13 @ 07:34:54
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: