Mudd^^

2011-04-10
11:21:46

Helgen =)

Hej hej,

I fredags ringde brorsan till mig och gav mig 2 alternativ:

  • sitta barnvakt åt brorsans barn med mamma
  • låta mamma ha barnen och följa med brorsan på krogen.

Att vara hemma var inget altenativ. Jag valde det sistnämnda. Brorsan, hans fru Anna-Karin och jag begav oss mot Borås vid 18-tiden. Vi gick på lite förpartaj hos Susanna och sen blev det Brasseriet =)

Det var många gamla låtar som spelades och det var roligt! Sen var det två bandmedlemmar från Hammerfall som var där och spelade också. Men de spelade covers hela kvällen. Att höra Abbas Mamma Mia i  en rockversion kändes ju sådär kan jag säga. Men men, basisten stod där på scenen med grått, långt hårdrockshår, hawaiiskjorta och ett flin i nyllet hela kvällen så han verkade ju ha roligt iaf :P

Vid halv tre på natten var jag hemma =) då sov jag, sen på lördagen var det middag hos mamma kl 14. Jag åkte dit och åt med mamma, brorsan, Anna-Karin och deras barn Amilia och Melina. Pappa är och jobbar så han kunde inte vara med denna gången. Efter det fikade vi lite, sen åkte jag hem.

Väl hemma spelade jag sims och tittade på tv hela kvällen =) En väldigt bra lördag! Tjejorna ville ha med mig till parken för lite bugg och det hade varit jätteroligt men jag var lite för bakis för det =)

That's all =)

/Mudd^^


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: