Mudd^^

2011-12-10
18:23:39

10 December 2011
Inatt var ju... intressant.. haha. Anton ringde när han var ute och plogade, han hade hittat en kille som satt fast med bilen i en backe på en liten väg där det inte var plogat. Min snälla kille sätter sig i bilen med mig och bogseringslina och åker ut. Vi hittar Anton och sedan killen. Vi drar loss honom och jag blir glad över att min kille är så snäll =)

Förutom det så bestod kvällen/natten av strömavbrott. Ganska länge och ganska många. Men det var mysigt med tända ljus i hela lägenheten och att det var så lugnt utan TV och dator på. Det blev lite jobbigt när vi började bli hungriga och inte kunde laga mat men till slut kom strömmen tillbaka så vi hann göra oss lite gott innan strömmen gick igen. Det blev köttbullar, potatis, stekt lök och gräddsås. Jag är så himla glad över att Janne lagar världens godaste mat och att han kan baka! Han gjorde dundergoda kärleksmums i förrgår! Nom nom nom! =)

Jag var så himla trött igår och somnade nästan på soffan, när jag sedan la mig i sängen kunde jag inte sova! Gah! För att det inte skulle göra ont i nacken (har nackspärr igen) låg jag på rygg och jag kan inte somna på rygg! Det är en omöjlighet! Jag vände på mig och låg på allt utom rygg och det var skönt för resten av kroppen men då gjorde det ont i nacken istället, så då kunde jag inte somna iaf. FML!

Har sovit dåligt i natt och ville verkligen inte gå upp imorse. Tyckte fruktansvärt synd om mig själv och funderade starkt på att spendera hela lördagen gråtandes i sängen. Men jag bet ihop och gick upp, lagom sur, gjorde mig i ordning och fick i mig lite frukost. Sen har dagen rullat på. Jag har varit på ungdomsrådsmöte på Ungdomens Hus och det var väldigt givande. Fick thaimat där och det gladde mig mycket =) Träffade även Lucy som jag kan prata med om allt. Hon är så himla bra och en riktig energigivare! =) Tummen upp!

Nu är jag hemma hos godingen igen och dricker varm choklad. Ska sova om en stund för att orka med nattjobbet. *Jag vill inte dela ut de där jävla tidningarna!* Men ett jobb är ett jobb och man ska glädjas åt det lilla man har.

Det som håller humöret uppe idag är min underbara sötsak som alltid är så snäll och go mot mig =) Du är bäst hjärtat <3

Puss! ^^

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: