Mudd^^

2011-12-30
13:09:57

Hurra för Lager 157
Jag vill ladda upp resten av julbilderna men det vill inte min dator :S Dumma! Jaja, de kommer upp en annan gång då eller så får jag göra det på hjärtats dator istället.

Jag är nyligen hemkommen från Lager 157 (ligger precis utanför godingens dörr typ) och trots att det ligger så nära har jag inte varit där sedan jag träffade godingen och började vara här för jämnan. Knäppt men så är det. Idag tog jag mig i kragen och gick dit iaf =)

Jag letade efter avdelningen "kort och tjock" men jag hittade den inte. De hade något enstaka plagg i XL, några i L, några i M och massor i S. Jahapp, tänkte jag och surade lite. Men tog med mig ett par L-toppar till provrummet och se på fan - de passade! =) Billiga var det också, hittade linnen och toppar för 60:- kr styck. Hurra! Köpte 5 st olika modeller i olika färger!

Det blev ingen nyårsklänning direkt men fina kläder var det iaf. Ganska enkla, pösiga T-shirts och linnen, en del med bröstficka, i svart, vitt, grått och rosa. Jag vet inte om jag ska ha på mig någon av dem imorgon, är ju alltid roligt att ha något nytt, eller om jag ska ta på mig en utav mina gamla klänningar. Jag tycker inte det är roligt att klä upp mig i något som alla redan sett, speciellt inte på Nyårsafton. Men mina klänningar är ju faktiskt fina även om de inte är köpta alldeles nyss. Jaja, det löser sig =)

Nehepp, nu ska jag väcka hjärtat med kaffe på sängen <3

Puss! ^^

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: