Mudd^^

2011-02-09
15:14:58

I did it!
Hej hej,

jag kirrade omtentan i Fysik, GÖTT! Jag var lite osäker på om det skulle gå vägen eller inte men resultatet lades upp idag och jag fick 10 poäng =)

Nu sitter jag i skolan och väntar på bussen hem, den går om en timme. Det är drygt men vad fasen, jag har börjat vänja mig nu. Blir dock lite irriterad på att jag inte kan gå in på arbetsförmedlingens hemsida på skolans datorer, det är tydligen en "osäker anslutning". Jag antar att skolan inte vill att vi studenter ska börja jobba istället =) haha

Fick reda på att torsdagens lektioner i nästa vecka har ställts in. Det vill säga att min skolvecka endast är 3 dagar lång precis som denna veckan =) fast denna helgen blir 3 dagar och nästa helg blir 4 dagar =) Plus att vi tydligen ska ha påsklov, men det är ju ett tag kvar tills dess.

Pratade med Anna-Karin igår och vi ska förmodligen se melodifestivalen ihop på lördag =) myspys! De tävlande är bl.a. Bettan från Kikki, Bettan och Lotta, Brolle, Sanna Nielsen, Babsan och Christian Walz. Känns som ett starkare startfält än förra gången, we will see. =)

Ikväll ska jag på Poweryoga och tänja på kroppen lite, kommer somna som en stock sen! haha. Det är skönt efteråt men under tiden är det fasiken jobbigt!

PS: Jag vet inte om det är jag som sänder ut fel signaler eller du som är trög men jag vill inte. Tanken är motbjudande. DS.

Kommentar:
#1: eedaaa

Jag hoppas fdet är bättre än förra veckan :P var väl inte direkt några kändisar o hänga i granen ;) förutom danny :Pps; hälsa din bror o co :)

2011-02-11 @ 17:14:04
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: