Mudd^^

2011-07-30
13:30:13

30 Juli 2011
Hej hej,

igår blev det inte mycket bloggande, inget alls faktiskt. Jag jobbade morgon (8-12) sen kom jag hem, träffade Mia, spelade sims, pratade med Martina och på kvällen lagade jag tacos till mamma och mig. Vi hade lite fredagsmys =) Vi tittade på Postkodskampen och sedan The Truman Show. Bra film =)

Jag gick ner till stugan vid 22 och tittade färdigt på filmen och sen somnade jag =)

Idag gick jag upp vid 10, lagade frukost till mamma och mig och ringde Mia. Hon ska till Mallorca idag med Rebecca. En sista-minuten-resa en vecka. Är LITE avundsjuk! Men jag ska jobba nästkommande vecka så jag kan inte resa nu ändå. Men jag hann inte träffa henne innan hon åkte, när jag ringde var hon redan påväg till Landvetter. Skönt för dem =)

Melina fyllde 4 år igår och imorgon ska vi dit på¨kalas.

Här är några av hennes presenter =)

Jag ska slå in en till som jag köpt =)

Annelie (min svägerskas syster) har fött sitt fjärde barn nu nyligen, jag är dock inte säker på om han föddes den 28:e eller 29:e. Tror han föddes på natten där emellan. Är han född den 29:e fyller han år på samma dag som sin kusin Melina, min brorsdotter.

Emelie ringde nyss. Hon hade tänkt ha bakdag idag och jag ville vara med. Men planerna har ändrats till att umgås hos Dario ikväll. Det ska bli roligt. Har inte träffat alla sedan innan Polen, det är ett tag sedan!

Kyss!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: