Mudd^^

2011-03-09
18:23:31

Uppdatering
Hej hej,

här kommer en liten uppdatering om de två senaste dagarna.

Igår var jag så himla trött att jag gick upp ca en kvart innan bussen gick till skolan så jag hann inte göra något på morgonen. Frukosten fick jag äta i skolan lite snabbt innan första lektionen började. Sista lektionen slutade klockan 14 så jag hann med den tidiga bussen hem =) det var skönt att komma hem lite tidigare för en gång skull.

På eftermiddagen var jag på ungdomens hus en sväng och träffade Brita, Camilla, Brittany, Simon, Ervin m.fl. det var mysigt. Jag har inte varit där på 2-3 veckor så ett besök var ju bara tvunget! Nu på fredag den 11/3 ska de ha musikkväll igen och jag missar det! Sorg! Men jag ska ju i och för sig på Båtmässa och det kommer bli awesome!

Igår kväll var mamma och jag på musikal på tingsholmsgymnasiet. Den hette Ringo och handlade om en tjej som följde sina drömmar trots motgångar. Alla ungdomar som gjorde musikalen var jätteduktiga och låtarna var superbra! =) I pausen var det fika i matsalen och jag fuskade lite! En halv bulle blev det, jaja, jag tänker inte ha dåligt samvete för den var fan god! haha

Efter musikalen fick mamma ta min bil hem för hennes krånglade så nu är jag billös! Men jag behöver den ju inte ändå, åker buss till skolan och hem och sen tar jag mig inte så mycket längre på vardagarna. Min bil måste lagas också, ena utblåset har det släppt en svetsning på, inte bra! Jag har ju för schöven besiktning snart. Men jag har en snäll pappa som hjälper mig att laga bilen =)

Idag har jag varit i skolan hela dagen och kom hem för en stund sen, nu har jag precis ätit honungsmelon, såååå gott! Om en stund ska jag iväg på yoga med Mia och mamma =)

Ja, det var väl det.

Imorgon får ni inte glömma att det är The International Day of Awesomeness!!! Vilket betyder att man måste vara awesome! För mig gör det ingen större skillnad för jag är awesome hela tiden =)

Bye bye /Mudd^^

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: