Mudd^^

2011-11-07
02:36:17

7 November 2011
Nu ska vi se. När bloggade jag om mig senast? En vecka sedan? Jag har varit otroligt dålig på att blogga över huvudtaget de senaste dagarna. Men nu har jag lagt upp lite bilder från helgens bravader iaf =)

Vi var ute igår, och med "vi" menar jag; Mia, Rebecca, Emelie, Nathalie, Kapten, Thomas, Anders, Dario, Ragnar och jag. Det är nog alla, haha vi var så många så jag kunde inte ha koll på alla. Det var en trevlig kväll, en trevlig helg i allmänhet. Jag har skrattat, druckit, dansat, känt mig fin och varit i underbart umgänge =) Vi var på Halloweenfest i Blidsberg igår och det var kul =) Jag kände inte många där förutom de i vårat gäng men det var bra ändå. Det hade varit värre för killarna tydligen, de berättade idag att de ville hälsa på folk på festen som bara hade ignorerat dem :S Inte okej! Efter partajet tog vi taxi hem och jag fick sova hos Mia =) Hon bjöd på dunderfrukost i morse i form av köttbullar och stuvade makaroner! Så gott!

Idag har det varit en lugn dag. Har slöat med film hela dagen. Började i förmiddags med Pretty Woman, har inte sett den innan. Skäms på mig! I kväll har vi varit hos Thomas och kollat på Super 8. Den filmen skulle jag aldrig tittat på själv men den var faktiskt bra =) Jag borde ge actionfilmer fler chanser istället för att alltid döma ut dem i förväg! Vi käkade pizza till filmen och det var gött! Söndag = pizza, ingen diskussion om den saken!

Jag mötte upp godingen på en cigg efter det, han hade lite tid över på jobbet. Sedan åkte jag hem till honom och sitter här nu framför TV:n och tittar på Comedy Central. Han kommer hem ganska snart, han slutar kl 6. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag somna innan dess. Om jag kan sova vill säga, har förbaskat ont i en visdomstand! Eller, egentligen gör det ont i tandköttet. Tanden har kommit upp till hälften och nu bryter den igenom tandköttet ordentligt. :S

Godingen borde komma hem och tycka lite synd om mig och krama om mig så det känns bättre. Men han måste jobba färdigt först. Undrar vad vi är förresten? Jag funderar ganska mycket på det. Har inte kommit fram till något dock. Vi har det väldigt mysigt ihop och vi kanske inte behöver definiera vad vi är. Men det hade varit skönt att veta om vi är exklusiva med varandra. Då slipper jag bli svartsjuk. Och vara ovetande. Oh well..

Puss! ^^

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: