Mudd^^

2012-08-19
13:18:31

19 Augusti 2012
Hej hej alla glada!
 
Igår var jag på fest med min pojkvän och hans kompisar. Alla var supertrevliga och jag hade jätteroligt! Det var pojkvänner, flickvänner, mammor, singlar, lesbiska och bisexuella. Samtalsämnena var alltifrån jobb och skola till barn, sång, sex, mat, m.m. Dryck flödade och alla var glada. 2 personer var inte där och det gjorde mig glad, jag slapp höra om bröst och tjockt hår. Jag vet iofs inte om de hade tänkt komma, eller ens var bjudna, men de kom inte och jag trivdes =)
 
Min kära blev askalas! När vi kom hem (fick skjuts av fina mamma) tog jag med reklamen vi fått i postboxen, vi bor en trappa upp från entrén och vi kom nästan inte hem för Janne skrattade åt reklamen. ÅT REKLAMEN! WTF? Det var tydligen jätteroligt - det tyckte inte jag. Vi gick ut på balkongen och tog en cigg innan vi skulle sova, Janne fortsatte skratta och tyckte det var hysteriskt kul att han har mustasch. Snacka om packad kille =) Hahah =) Det var inte lätt att få honom i säng men det fick jag, då får han världens fyllehicka. Han kunde inte somna och inte jag heller för att han hickade. Jag tror vi lyckades somna innan kl 4 iaf.
 
Idag ska vi ut på sjön med båten. Janne, mamma, Karin, Frasse och jag. Vi ska till Tvärrön och grilla - mys! =) Vi ska åka om en timme så jag får nog börja kamma till mig snart =)
 
Puss! ^^
 

Kommentar:
#1: -eedaaa-

Måste erkänna att jag log när jag läste om att han skrattade åt reklamen ;) Kände igen mig :P Fylla kan få skitsaker asroliga ;)

2012-08-20 @ 14:43:35
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: