Mudd^^

2012-08-14
12:23:09

Jag har blivit...
Jag har blivit min mamma! I morse när jag steg upp och gick ut mot köket kikade jag in i vardagsrummet, där stod våra tallrikar och glas kvar från kvällsmaten igår. Janne la sig flera timmar efter mig igår och min första tanke var: Varför har han inte plockat undan??!! En typisk min-mamma-tanke! Sen ångrade jag min tanke och frågade mig själv varför JAG inte hade plockat undan. Sen plockade jag undan. Mamma är alltid sån; varför ligger det saker framme? Varför är det tänt i ett rum som ingen är i? Varför är det stökigt? Gah! Hennes tankar har blivit mina tankar! Men på sätt och vis är det väl tur, jag trivs i ett städat hem. Tack mamma =)
 
Jag har även blivit min pappa. Han samlar på allt! Han har så mycket saker att han ofta hittar saker hemma som han inte ens visste att han hade. Och kartonger, alla dessa kartonger, han älskar kartonger! Källaren är fylld med kartonger, både med saker i och tomma. Vissa sparar han till jul så han kan lägga presenter i dem och göra till julklappar. Här om dagen packade jag upp köksmaskiner som jag haft i originalförpackning eftersom de passar i de kartongerna och bruksanvisningen ligger där med. När jag packat upp säger jag: Jag vill spara de här kartongerna. Och Janne bara tittar på mig som: "Herregud!".
 
Jag har även blivit en ny Mudd! En flickvän, en sambo, en vuxen. Jag har ett jobb, en underbar kille, en fin lägenhet i Ulricehamn (tack och lov). Som jag har saknat att bo i stan! Man behöver inte planera varje gång man ska handla eller hälsa på någon för det tar inte 20 min att ta sig någonstans! Tar man bilen ner till stan är man där på 2 min =) I love it!
 

Kommentar:
#1: eedaaa

Jag blev rädd för nåt år sen när jag insåg att jag var min mamma ;)
Och mamma erkänner att jag verkligen blivit som henne. MEn sen har jag blivit som min bror samtidigt :)

2012-08-14 @ 13:04:42
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: