Mudd^^

2012-02-22
14:38:44

22 Februari 2012
Hej hej =)

Idag steg jag upp lite tidigare än igår, innan 12 iaf =) Jäkla tider på jobbet, slutar kl 22, kommer hem strax innan 23 och så har jag missat Big Brother så jag sitter uppe till kl 2 då de sänder reprisen. Dumt av mig men ack så underhållande, haha, vilka underliga människor det finns i det huset. Intressant om inte annat =)

Jag har ätit frukost, duschat, kollat favoritbloggarna och handlat mat. Var inne på ICA här i Gällstad och köpte grytbitar, mjölk och cigg. Sa till kassörskan att det inte fanns någon prislapp på hyllan där grytbitarna låg, det gör inte mig någor men jag tänkte bara säga till för att vara snäll. Då snäser hon nästan åt mig; "ja, den har väl fallit bort eller något". Jaja, surpuppa, jag tänkte bara säga till så ni vet.

Nu har jag lagat kallops helt utan kollaps. Första gången jag lagar det och det var gott =)Nu är vi mätta och belåtna =)

Jag ska iväg till jobbet ikväll, jobbar kl 17-22 idag med sedan är jag ledig imorgon och på fredag, jobbar helgen. Så skönt att vara ledig i 2 dagar mitt i veckan =) Jag ska hinna med att tvätta, träffa Felicja innan hon åker hem och kanske vara i garaget med godingen också. Just det, hans farmor fyller år imorgon med, det får vi åka upp och fira.

Ja alltid har man något att göra, haha =)

Puss!^^

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: