Mudd^^

2012-02-03
23:56:00

3 Februari 2012 kväll

Nu har jag varit iväg på jobb mellan kl 17 och 22. Det gick bra. Jag var ganska trött, jobbade lite långsamt och kände mig allmänt trög men allt som allt var det en helt okej dag. Jag lyckades värva 6 st medlemmar till Scandic idag (klappar mig själv på axeln) tror jag lyckade med 4 medlemsvärvningar under hela januari månad så det var riktigt bra utav mig =)

Ställde mig på vågen i morse, eller om det var igår, och hade gått upp 2 kg. Helvete då! Har ju lyckats gå ner 5 kg och nu upp 2 kg, feber och skit. Men jag har fått en ganska bra förklaring. Mens. Jag orkar inte! Tack vare att jag haft P-stav sen jag var 16 år har jag varit fri från mens nästan konstant sedan jag satte i första staven. Det är nästan 7 år nu. Jag är van vid att inte ha det över huvudtaget så nu är jag lagom sur. Jag är plufsig, har ont i magen, känner mig ledsen och har inte lust med någonting.

Nej, jag borde inte klaga, en gång på sju år och de flesta har det 12 ggr om året så det är väl inte särskilt synd om mig. Men det känns som att jag har det för första gången igen och det var hemskt. Jag låg hemma med feber och kallsvettades i en vecka första gången. Hua!

Hoppas det blir en kort period och att jag är på topp snart igen. Har ju ett fullspäckat schema framför mig. Jobb på transcom mån-fre, jobb på nyboholm fre-sön, jobb på transcom mån-fre veckan efter det och sen har jag helg, alltså om två veckor. Kämpa på. Money money money!

Trevlig fredag på er ^^

Puss!^^


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: