Mudd^^

2012-01-18
19:02:27

18 Januari 2012 kväll
Hej hej och god kväll =)

Idag har vi tagit våra första samtal på jobbet. Det var superroligt! Jag fick hjälpa kunder och det är ju det jag älskar! Wiho! Jag bokade 23 bokningar på 19 samtal. Är ganska (otroligt) stolt över detta! För det mesta har man fler samtal än bokningar men jag lyckades knipa 9 bokningar på ett samtal! =)

Good girl going strong!

Imorgon fortsätter vi med samtal och veckan ut. Även nästa vecka har vi s.k. Trainee, vilket betyder att vi alltid har en person tillgänglig som kan hjälpa oss. Vår läroperiod kan man kalla det =) Den 30 Januari är Traineen över och vi ska sitta själva och ta samtal fast med en person som kan hjälpa till lite vid sidan av som vi kan kalla på men som inte håller koll hela tiden. 


Dagens outfit btw, leggings, klänning, lång kofta och min underbara nyinköpta halsduk! =)

Efter jobbet nu har jag hunnit med att kör hem, diska, laga mat och lite matlådor. Sitter framför TV:n och tittar på the Big bang theory. Mysigt =) Har tänt doftljus med så det lukat helt underbart här =)

Hjärtat jobbar ikväll så jag är själv, men jag hade knappast varit mycket till sällskap ändå för jag är trött och inte så pratglad efter alla samtal på jobbet. Hihi ^^

Puss! ^^

Kommentar:
#1: Lina!

Hur gååår det på nya jobbet?? Ser du Fröken Olsson mycket eller ;D <3 All lycka till dig!

2012-01-19 @ 07:49:37
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: