Mudd^^

2012-01-23
05:53:49

23 Januari 2012

Då sparkar vi igång ännu en vecka =)

Jobb 8:00 - 16:15 mån - fre denna vecka då. Förra veckan gick vi till 16:45 varje dag, undrar om jag kommer känna av den extra halvtimmen ledighet varje dag. Jo, det gör jag nog. Jag kanske hinner köra medan det är ljust till och med.

Förra veckan mötte jag solljus några minuter per dag på de tre raster vi har under dagen, det var mörkt när jag körde till och från jobbet. Men jag ska inte klaga, hjärtat som jobbar natt ser ju inget solljus från oktober till mars typ så jag har det ganska bra ändå =)

Jag längtar som en tok till våren! Att mötas av solljus och fågelkvitter på morgonen, se de första blommorna på marken och knopparna i träden. Gruset på maken som dammar, och värmen! Åh vad jag saknar att sitta i solen och bli varm så man får ta av sig jackan en stund. Härligt!

Jag längtar även till Polen, mitt fina hemland. Jag har tänkt så mycket på det det senaste och vill åka dit NU! Tänk att ligga på stranden, shoppa, äta god mat, krypa till kojs i en liten stuga och veta att det är max 500 meter till stranden. Underbart! Jag vill ta med mig godingen i sommar och introducera honom till mitt andra hemland; språket, kulturen, människorna. Det kommer bli så kul! =)
  

En bild från i somras då vi låg på stranden i Miedzyzdroije =)

Hoppas ni får en finfin måndag och vecka =)

Puss! ^^


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: