Mudd^^

2012-01-07
21:30:44

Myslördag =)
Jag var hemma hos mamma och pappa en sväng och snodde lånade mammas Zumbaskiva =) Nu ska jag dansa minsann! Fick en sån sporre innan, det var reklam på TV och zumbareklamen kom på. Då var det en tjej som hade gått ner 71 kg. Är det ens möjligt? Lätt värt att testa iaf! Eller ja, inte gå ner 71 kg då kanske för då skulle jag vägt... 42 kg.

Fick lite mat hos mamma och pappa, brorsan med döttrar var där med. Vi åt söndagstek med potatis, brunsås och grönsaker. Nom nom nom =) Direkt efter det åkte jag till Nyboholm och jobbade två timmar mellan 17 och 19. Sedan bar det av till Willys för att köpa frukt och gotte till godingen. Åkte sedan hem till hjärtat =)

Nu tittar vi på Gladiatorerna på TV4 och mumsar loss på fruktsallad, nötter, torkad frukt, te, chips och cola. Det är något så frktansvärt gott med fruktsallad. Skulle kunna leva på det! Men då hade nog magen gått bananas! :S

Efter detta på TV4 är det "Mitt stora feta Grekiska bröllop" och jag vill gärna tvinga godingen att se den för den är rolig =) En riktig "feel good-movie" =)

Puss! ^^

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: