Mudd^^

2013-02-08
11:30:00

Friday
En gång stod det en handikappad tjej framför mig och sjöng Rebecca Blacks Friday. MED rörelser. Jag tror jag dog  lite, hon såg så rolig ut. Men jag skrattade inte åt henne. Jag applåderade.
 
Anyway, i natt mina vänner har jag slåtts mot björnar och kapsejsat!
Min dröm var helt störd. Förstår inte vad jag får allt ifrån.
 
Det började med att jag var på läger med alla godingar från Ungdomens Hus. Vi bodde på någon gård mitt ute på landet. Jag och alex skulle gå ut i skogen för att hitta mat, typ bär och svamp och sånt.
 
Det här är Alex.
 
Anyway, så vi går ut i skogen och försöker hitta mat. Vi går och går och går. Helt plötsligt står det en stor svart björn framför oss. Den ser oss inte först, men när den får syn på oss springer den emot oss och tänker döda oss! Vi försöker springa ifrån den men då dyker det upp fler björnar runt omkring och alla är ute efter oss. Jag och Alex springer för våra liv!
 
I ett skogsbryn står en båt helt övergiven. Birigt Sparre. Den fina båten som gick på sjön Åsunden vid Ulricehamn när jag var liten.
 
 
Vi kliver upp på båten och plötsligt fylls hela skogen med vatten så vi börjar segla iväg. Motorn är trasig och det finns inget segel men vi försöker ro med några plankor. Tyvärr kan björnarna simma så de är precis bakom oss och försöker ta sig upp på båten. Vi motar bort dem och till slut ger björnarna upp.
 
Alex och jag utforskar båten och längst fram i fören sitter min familj, mamma, pappa, bror och hans fru och barn.  Mamma har som vanligt med sig fika när det är utflykt.
 
Mamma: "Kom, Madde, nu ta fika. Alex vill ha också". (med typisk mamma-dialekt)
 
Öh, jaha? Ja okej, då får vi väl fika då. Vi äter bullar och dricker saft. Mina brorsdöttrar är överlyckliga för att få åka båt. Vi närmar oss en kaj, det står Stockholm på en stor skylt. Med bara några hundra meter kvar kantrar båten och vi måste simma sista vägen.
 
En kapten som gömt sig på båten kommer fram och säger; "lägg wienerbröd i BHn, det hjälper dig att flyta! Ni måste fortsätta utan mig! Jag är så gammal, jag vill dö med mitt skepp!"
 
Herregud, vad är det som händer? Jag slänger ner bröd i BHn och sen tar jag en brorsdotter under var arm och simmar i land. Båten sjunker men vi klarar oss.
 
Sen vaknar jag.

Kommentar:
#1: Ida ||

Shit vilken dröm. Måste erkänna att jag log lite under tiden ajg läste.. Tills jag läste om wienerbröden, då dog jag av skratt ;)

Jo, jag hörde din mamma säga "kom madde, nu ta fika..." ^^

2013-02-08 @ 16:25:22
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: